Delivery Information

PENGHANTARAN


Kos penghantaran

Kami akan cuba sedaya upaya untuk menghantar barang secepat mungkin pada kos penghantaran yang paling minimum. Buat masa ini, kos penghantaran bergantung kepada jenis,ukuran berat barangan tersebut. Kami juga menawarkan PENGHANTARAN PERCUMA untuk produk tertentu. Kami menggunakan servis penghantaran J&T Express. Penghantaran di seluruh Malaysia termasuk di Sabah dan Sarawak.


Maklumat penghantaran

Penghantaran ekspres tempatan biasanya akan mengambil masa 1-3 hari waktu bekerja. Manakala, penghantaran ekspres luar negara (International) akan mengambil masa 3-5 hari waktu bekerja bergantung kepada keadaan semasa. (Covid-19)


Jejak Pesanan

Selepas membuat pesanan, no pengesanan akan diberikan dan boleh disemak melalui laman sesawang J&T Express. Butiran dan perjalanan penghantaran oleh kurier akan ditunjukkan.


PULANGAN


Proses Pulangan

Jika item yang telah dipesan sampai kepada pelanggan dalam keadaan rosak atau sebaliknya, anda boleh memulangkan item tersebut kepada pihak kami. Pemulangan item tersebut hendaklah berada dalam keadaan baik dan perlu disertakan dengan bukti pembelian. Item mesti diposkan kembali ke alamat dibawah tidak lebih dari 7 hari dari tarikh pengeposan.

Alamat pemulangan barang :

HANNAN MEDISPA LEMBAH SIREH 

  • PT 368, TINGKAT 2
  • JALAN JAMBATAN SULTAN YAHYA KG SIREH,
  • 15050 KOTA BHARU KELANTAN

(NO TELEFON: 019-9709029)